Wat we doen

We zijn al jarenlang gespecialiseerd in de onderstaande onderdelen.

Particuliere verzekeringen

Adviesgroep Mulderij bemiddelt in alle mogelijke particuliere verzekeringen. Samen met de klant wordt afgestemd wat het meest passende pakket is. Doordat we alles onder één dak bieden, voorkomen we dubbele kosten, over- en onderverzekering. Ons kantoor is 100% onafhankelijk en heeft dus altijd de keuze bij welke aanbieder een verzekering ondergebracht wordt. Daarnaast is het voor particuliere klanten prettig dat zij bij ons kunnen binnenstappen voor advies. Een vast contactpersoon is op de hoogte van de situatie van de klant en is de schakel naar de overige specialismen. Zo kan de klant zijn of haar vragen altijd bij dezelfde persoon kwijt.

Zakelijke verzekeringen

Onze experts in zakelijke verzekeringen werken nauw samen met ondernemers. Naast de reguliere verzekeringen voor ondernemingen, adviseren we klanten ook op het gebied van cyberverzekeringen, bestuurdersaansprakelijkheid en VvE’s. Het ontzorgen van de klant houdt hier in dat de ondernemer zelf niet op onderzoek uit hoeft te gaan, maar een op maat gesneden advies ontvangt.

Hypotheken

Onze ervaren hypotheekadviseurs begeleiden de klant van A tot Z. Daarnaast bemiddelen zij in nagenoeg alle geldverstrekkers van Nederland, waaronder RegioBank. Deze bank zit ook onder het dak van Adviesgroep Mulderij. Onze begeleiding stopt niet na het afsluiten van een hypotheek. Ook hierna kunnen klanten bij ons terecht en denken de adviseurs mee over: verduurzaming, verbouwing en het up to date houden van de hypotheek. Tot slot wordt nazorg geboden. Loopt het leven even anders dan verwacht en komt een klant in de knel? Ook dan denken we graag mee en ondersteunen we waar mogelijk.

Regiobank Mulderij

Ook voor bankzaken kan men terecht bij Adviesgroep Mulderij. We zijn zelfstandig adviseur van RegioBank met vestigingen in Hoogeveen en Hollandscheveld. De visie van RegioBank sluit naadloos aan op die van ons: de klant is welkom op kantoor, mag binnenlopen voor vragen en advies. Kinderen kunnen hier de spaarpot legen en leren over het omgaan met geld. Ook voor ondernemers staan we klaar.

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.