Onze cultuur

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen staat voor het volgende:

Onze missie

Zeker kunnen leven én zeker kunnen ondernemen.

Dat is waar Adviesgroep Mulderij Verzekeringen voor staat, al ruim 60 jaar. Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Hollandscheveld, Hoogeveen en De Wijk. Wij stellen ons op als partner die ondernemers en particulieren adviseert en ontzorgt op het gebied van financiële dienstverlening. En daarin zijn wij heel breed; verzekeringen, pensioenen, bankzaken en hypotheken. Alles onder 1 dak.

Als 100% onafhankelijk tussenpersoon zoeken wij actief naar de verzekering die het best past bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze relaties. Ook wil Adviesgroep Mulderij Verzekeringen een goede werkgever zijn. De medewerkers van Mulderij bepalen immers in hoge mate de toegevoegde waarde voor onze relaties en daarmee dus ook het succes en de kracht van ons bedrijf.

Ons team

Ons team is in de afgelopen jaren gegroeid naar zo’n 40 medewerkers. Stuk voor stuk toegewijde en deskundige mensen die onze klanten met persoonlijke aandacht van dienst zijn. Onze medewerkers hebben gezamenlijk jaren ervaring en individueel de juiste opleidingen. Zij geven met veel enthousiasme inhoud aan het begrip klantgericht werken. Wij zijn dan ook trots op hun.

Onze medewerkers begeleiden particulieren en bedrijven met vrijwel alle financiële vraagstukken en daarbij heeft u als klant altijd de waarborg dat ons advies geheel onafhankelijk is. Geen enkele aanbieder heeft een aandeel in ons bedrijf en wij kunnen dus vrij kiezen voor de financiële instelling die het aantrekkelijkste aanbod heeft. Wij lezen graag de kleine lettertjes en gaan nét een stapje verder. Zo zorgen wij ervoor dat onze relaties zeker kunnen leven én zeker kunnen ondernemen.

Onze visie

Onze visie is dat we in de toekomst onze relaties nog beter in staat gaan stellen om zelf hun keuzes te maken. De keuzes worden gemaakt op basis van goede, heldere informatie waarbij onze basisdoelstelling is het leveren van hoogwaardige verzekeringsdiensten aan bedrijfsleven en particulieren ter ondersteuning van het beheersen en overdragen van risico’s in de breedste zin van het woord. De vormen waarin deze risico-ondersteuning worden verleend zijn: analyse, advies, risicomanagement, risicofinanciering (waaronder de inkoop van verzekeringsoplossingen), portefeuillebeheer en schadeafwikkeling. Wij willen in de regio de beste dienstverlener zijn bij schade en pech en daarnaast een van de meest professionele en kwalitatief toonaangevende dienstverlener op het gebied van financieel advies.

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.