Sollicitatieprocedure

Om je niet voor verrassingen te zetten hebben we hieronder het standaard sollicitatieproces stapsgewijs verwoord.

1. Solliciteren

Staat een vacature je aan? Laat dan je gegevens achter, enkel je naam, telefoonnummer en e-mail zijn genoeg!

2. Telefonisch kennismaken

Bedankt voor je interesse, we gaan je bellen om elkaar beter te leren kennen. We zullen je vragen naar je ervaring en beweegredenen.

3. Tijd voor een kop koffie

De eerste indruk is goed, we willen met beide partijen dezelfde kant op, laten we stappen zetten! Je bent van harte welkom op kantoor om kennis te maken en om eventuele collega’s te ontmoeten.

4. We doen je een passend aanbod!

Op basis van gesprekken en ervaring doen we je een passend aanbod. In dit aanbod zullen we ingaan op salaris, startdatum en arbeidsvoorwaarden. We doen altijd een marktconform aanbod.

5. De krabbel zetten!

Lijkt het aanbod goed? Super, laten we het aanbod ondertekenen en vooruit kijken naar een mooie samenwerking, we voorzien je van de benodigde documenten en eventuele trainingen om direct van start te gaan.

6. Aan de slag!

Hartelijk gefeliciteerd met het verkrijgen van de positie bij het meest gerenommeerde adviesbureau in de regio! We verwelkomen je met open armen in het Mulderij-team en kijken ernaar uit om samen een succesvolle periode tegemoet te gaan.

Waarom Adviesgroep Mulderij?

Adviesgroep Mulderij is een echt familiebedrijf, er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen op het kantoor kent elkaar.

Ons onderscheidend vermogen zit ook in:

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.