Gemoedelijke sfeer en familiebedrijf

Typerend voor ons familiebedrijf is de gemoedelijke sfeer, bij ons voel je je snel thuis. Persoonlijke relaties en een informele omgang vormen de basis van ons dagelijkse werk.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen wordt gehoord.

Korte lijnen en snel schakelen

Bij ons is snel schakelen niet slecht een uitdrukking, maar een manier van werken die geworteld is in de bedrijfscultuur. We hanteren korte lijnen en veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Zo word je niet geremd in je werkzaamheden, maar heb je wel altijd een team achter je om mee te sparren.

Actief en betrokken in de regio

Bij Adviesgroep Mulderij begrijpen we de kracht en het belang van een sterke omgeving. We vinden het belangrijk om als bedrijf te investeren in de leefbaarheid van de omgeving waarin we werkzaam zijn. Dit biedt jou als medewerker het voordeel dat we meedoen aan lokale evenementen en warme contacten onderhouden met klanten. Daarnaast spelen we een verbindende rol in de lokale gemeenschap.

Vrijheid met verantwoordelijkheid

Wij geloven in het stimuleren van initiatief en zelfstandigheid, waarbij medewerkers de vrijheid hebben om te innoveren en te groeien. Hier gaat vrijheid hand in hand met verantwoordelijkheid, waardoor een cultuur van wederzijds respect en professionele groei ontstaat.

Bovendien hebben we de unieke troef van 18 verzekeraars onder een volmacht, waardoor we alles onder één dak kunnen afhandelen. Dit biedt niet alleen efficiëntie, maar ook een compleet scala aan diensten, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen.

Waarom Adviesgroep Mulderij?

Adviesgroep Mulderij is een echt familiebedrijf, er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen op het kantoor kent elkaar.

Ons onderscheidend vermogen zit ook in:

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.