Vacature

RegioBank Adviseur bij Adviesgroep Mulderij

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hier onze vacature!

Locatie

Hollandscheveld & Hoogeveen

Dienstverband

Parttime 

Vakgebied

Bankzaken

Wat voor iemand zoeken we?

Jij voelt je fijn bij afwisseling: je houdt van contact met klanten en collega’s, maar ook van het in orde maken van administratieve werkzaamheden. Je denkt graag mee, met de klant en over de processen en werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Je schakelt moeiteloos de hulp in van je collega’s als je er even zelf niet uitkomt en biedt graag de helpende hand wanneer je merkt dat jouw expertise nodig is. 

Wie ben jij?

*  Beschik je niet over een Wft Basis, maar ben je wel enthousiast? Laat dan gerust je gegevens achter zodat we jouw sollicitatie kunnen bespreken.

Over Adviesgroep Mulderij

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen is een gemoedelijk familiebedrijf met een goede onderlinge sfeer en persoonlijke aanpak. Onze dienstverlening is breed, van particuliere en zakelijke verzekeringen tot hypotheken en pensioenen. Daarnaast zijn we zelfstandig adviseur RegioBank. Ook hebben wij een eigen volmachtbedrijf, namelijk AM Assuradeuren. Wij stellen ons op als partner die ondernemers en particulieren adviseert en ontzorgt op het gebied van financiële dienstverlening: verzekeringen, pensioenen, bankzaken en hypotheken. Alles onder 1 dak.

Omdat wij blijven groeien en deze vacature wegens interne promotie is vrijgekomen, zoeken wij momenteel een nieuwe collega. Ter versterking van onze RegioBank team zoeken wij een medewerker Adviseur RegioBank. 

Waarom Adviesgroep Mulderij?

Adviesgroep Mulderij is een echt familiebedrijf, er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen op het kantoor kent elkaar. Bij ons loopt de klant nog makkelijk even binnen en dat zien we graag. De gastvrijheid die we naar onze klanten willen uitstralen, geldt uiteraard ook voor de mensen die bij ons werken. We zijn trots op ons team en werken hard. Om ook tijd voor elkaar te hebben organiseren we regelmatig leuke activiteiten en lunchen we samen.

Ons onderscheidend vermogen zit ook in:

Wat houdt het werk in?

Als persoonlijk adviseur fungeer jij als het gezicht van RegioBank in de vestigingen van Hollandscheveld en/of Hoogeveen. Je heet klanten welkom met een kopje koffie of thee, biedt ondersteuning bij hun vragen, en geeft advies over de diverse diensten van RegioBank. Daarnaast voer je gesprekken met (potentiële) klanten en toon je creativiteit bij het bedenken van initiatieven om nieuwe klanten aan te trekken.

Wanneer er sprake is van complexe financiële vraagstukken, plan je een afspraak in met een financieel adviseur voor de klant. Jouw enthousiasme, inzet en expertise dragen bij aan het behoud van bestaande klanten of het aantrekken van nieuwe klanten voor RegioBank!

Wat bieden wij jou?

Als RegioBank adviseur ben je onderdeel van Adviesgroep Mulderij. Vanuit drie kantoren in de regio bedienen we de klant omdat we het belangrijk vinden dat we, elkaar en de omgeving waarin de klant werkt, kennen. Naast een geweldig team bieden wij jou alle ruimte in je werk. 

Verder bieden wij jou:

Wat maakt het werk zo leuk?

Werken als adviseur RegioBank in Hollandscheveld en/of Hoogeveen heeft vele voordelen. Zo kan onze klant nog ‘gewoon’ binnenlopen voor advies op het gebied van bankzaken. Naast deze functie hebben wij nog vele mooie en uitdagende doorgroeimogelijkheden binnen onze Adviesgroep. 

In welk team kom je terecht?

Je komt terecht in een gedreven team met veel ervaring. Naast je directe collega’s vind je bij ons op kantoor nog circa 40 andere gedreven collega’s, die je graag helpen. Tijdens je adviesgesprekken kun je bij deze collega’s binnen onze Adviesgroep terecht voor vraagstukken over verzekeringen, pensioen of hypotheken. 

We pakken het zo aan

We leggen het je graag uit zodat je niet voor verrasingen komt te staan.

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.