Vacature

Acceptant AM Assuradeuren

Voor ons Volmachtbedrijf AM Assuradeuren zijn wij op zoek naar ervaren Acceptanten! Ben jij benieuwd of jij past binnen onze Volmacht? Bekijk dan hier onze vacature!

Locatie

Hollandscheveld

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Vakgebied

Verzekeringen

Wat voor iemand zoeken we?

Voor ons volmachtbedrijf AM Assuradeuren zoeken wij Senior Acceptanten. We zoeken iemand die denkt in oplossingen, commercieel sterk is en goed is in klantenbinding. Verder zoeken we iemand die goed is in het opbouwen van contacten en wordt gezien als een echte teamplayer. 

Verder heb je bij voorkeur:

Volmacht AM Assuradeuren

AM Assuradeuren is aangesloten bij het Centraal Volmacht Bedrijf en heeft volmachten van 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. AM Assuradeuren is het zusterbedrijf van Adviesgroep Mulderij Verzekeringen, een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de aangesloten assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder ons eigen label te sluiten. Daarnaast verzorgen wij voor een groot aantal assurantietussenpersonen de backoffice activiteiten.

We houden van aanpakkers en mensen met een no nonsense mentaliteit. Heb jij zin om voor een ondernemende club te werken en samen met het team rendabele groei te realiseren? Heb je ook oog voor de kwaliteit richting onze aangesloten tussenpersonen en de ca. 20 verzekeraars die aan ons een volmacht hebben verstrekt? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wat houdt het werk in?

Als volmachtmedewerker ben je de spil van ons bedrijf, waarbij je een breed scala aan verantwoordelijkheden op je neemt die variëren van het beheren van polissen tot het onderhouden van sterke relaties met assurantietussenpersonen en verzekeraars.

Met een scherp oog voor detail en nauwkeurigheid zorg je ervoor dat alle informatie correct wordt vastgelegd en verwerkt. Tegelijkertijd ben je het eerste aanspreekpunt voor assurantietussenpersonen, waarbij je vragen beantwoordt en eventuele problemen oplost om hun tevredenheid en vertrouwen te waarborgen. 

Als brug tussen ons bedrijf en verzekeraars bouw je sterke werkrelaties op en onderhoud je deze om ervoor te zorgen dat processen soepel verlopen en de tussenpersonen de best mogelijke service krijgen. Bovendien voer je risicoanalyses uit voor nieuwe en bestaande polissen, waarbij je tussenpersonen en collega’s adviseert en passende verzekeringsoplossingen aanbiedt op basis van deze beoordelingen.

In welk team kom je terecht?

Je komt terecht in het volmachtteam. Dit jonge en dynamische team bestaat uit ervaren collega’s die je graag alles vertellen over het familiebedrijf. Je krijgt de ruimte je te verdiepen in onze assurantietussenpersonen en leert van je collega’s het reilen en zeilen binnen ons bedrijf.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij AM Assuradeuren ben je onderdeel van een hecht team. Samen doen we er alles aan om aan de wens van onze tussenpersonen te voldoen. Bij ons ben je geen nummertje, maar doe je er echt toe! Met jouw collega’s maak je plezier en behaal je mooie successen. 

Verder mag je van ons het volgende verwachten:

Waarom AM Assuradeuren?

AM Assuradeuren is onderdeel van Adviesgroep Mulderij. Wij zijn een echt familiebedrijf, er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen op het kantoor kent elkaar. Naast de goedbezochte vrijmibo doen we regelmatig leuke uitjes met elkaar. 

Ons onderscheidend vermogen zit ook in:

Ervaring als medewerker Overvoer?

Werk je momenteel als medewerker Overvoer en wil jij de stap maken naar Acceptant? Ook dan komen wij graag met jou in contact. Benieuwd naar al onze vacatures? Wegens groei zoeken wij namelijk voor verschillende functies nieuwe collega’s!

Over Adviesgroep Mulderij

Adviesgroep Mulderij Verzekeringen is een gemoedelijk familiebedrijf met een goede onderlinge sfeer en persoonlijke aanpak. Onze dienstverlening is breed, van particuliere en zakelijke verzekeringen tot hypotheken en pensioenen. Daarnaast zijn we zelfstandig adviseur RegioBank. Vanuit drie kantoren in de regio bedienen we onze tussenpersonen omdat we het belangrijk vinden dat we elkaar en de omgeving waarin onze tussenpersonen werken, kennen. Bij ons loopt de klant nog makkelijk even binnen en dat zien we graag. De gastvrijheid die we naar onze klanten willen uitstralen, geldt uiteraard ook voor de mensen die bij ons werken. We zijn trots op ons team en werken hard. Om ook tijd voor elkaar te hebben organiseren we regelmatig leuke activiteiten en lunchen we samen. Adviesgroep Mulderij is al jaren lang een begrip in de regio, dit jaar vindt dan ook alweer ons 60-jarig jubileum plaats!

We pakken het zo aan

We leggen het je graag uit zodat je niet voor verrasingen komt te staan.

Kom jij werken bij Adviesgroep Mulderij?

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Mulderij Adviesgroep © 2024  · Webdesign by Subbs.